Suport It si administrarea serverelor pentru companii | Startechteam

SUPORT IT ŞI ADMINISTRARE SERVERE

Costuri optimizate. Productivitate sporită. Alege serviciile noastre

 

Suport remote

Serviciile de "Suport și administrare servere" oferă companiilor o gamă extinsă de servicii IT și soluții pentru administrarea serverelor, proiecte complexe de migrări servere de e-mail sau implementarea unor soluții de securitate. Cu ajutorul unei echipe specializată în networking, cu peste 60 de certificări, clienții beneficiază de performanță maximă a serverelor din companie și funcționarea optimă a sistemelor critice pentru derularea afacerii.

Sistemele și aplicațiile performante au un impact direct în creșterea business-ului și dezvoltarea generală a acestuia. Evaluările de rețea și analizele amănunțite realizate periodic de specialiștii noștri au rolul de a identifica amenințările de securitate, slaba performanță a sistemelor sau potențialele întreruperi în activitate.

Printr-un sistem de monitorizare activă a serverelor din companie, care generează în mod automat alarme, sunt detectate și eliminate toate problemele de networking înainte de a avea un impact negativ în operațiunile zilnice. În funcție de nevoile companiilor, acestea pot beneficia de suport IT extins pentru instalarea, configurarea și administrarea serverelor, soluții de securitate pentru e-mail, implementare soluții in Cloud, Backup, planuri de Business Continuity și Disaster Recovery.

Solicită oferta

Beneficiile clientilor

 

Beneficiile clienților

  • Reducerea întreruperilor în companie, prin monitorizarea serverelor și a echipamentelor IT, 24/7
  • Implementarea cu succes a soluțiilor pentru creșterea performanței generale
  • Administrare baze de date de tipul ERP/CRP și management eficient al resurselor companiei
  • Control asupra SLA-ului agreat inițial și rezolvarea incidentelor în cel mai scurt timp
  • Implementare soluții Microsoft, cu ajutorul unei echipe cu multiple certificări Microsoft
  • Realizarea unui plan de întreținere periodic și soluții de asigurare a continuității afacerii