Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Probably future work becomes present in StarTech Team

Introducing
Hybrid/Remote Work

Una dintre implicațiile semnificative ale pandemiei este că a adus o mulțime de inovații în modul în care gândesc angajații, nevoile acestora, ceea ce le dă sens și cum se conectează cu organizațiile din care fac parte.

Noi credem că a-i determina pe oameni să se întoarcă la birou zilnic, în același loc, în același timp poate însemna o medie de 90 de minute de trafic, stres, o limitare a individualității și este de domeniul trecutului.

Normalitatea, prezentul, Hybrid Work înseamnă pentru StarTech Team să ne întoarcem într-un spațiu definit pentru un scop specific care să conducă către un rezultat exact. Înseamnă colaborare și interacțiune și presupune în cea mai mare măsură relaxare, momente, experiențe alături de colegi dar și un cadru de învățare.

Pentru noi cuvântul “birou” nu mai există, doar locații și experiențe!

Discovery

Work From Everywhere pe perioada nedeterminată, nu ne vom mai întoarce vreodată la “birou”

Un Digital Nomad Concept, fiecare technician și inginer IT lucrând doar BYOD. Tool-uri și echipamente de REMOTE WORK asigurate și dezvoltate de către companie – OptimumDesk (web și app), EaseeControl, Dailee.

Cursuri și programe de dezvoltare și perfecționare IT Remote asigurate
și livrate de către companie.

Comptia
  • CompTIA A+
  • CompTIA Network+
  • CompTIA Security+
  • CompTIA Server+
  • CompTIA Consulting+

Activități și întâlniri fizice pentru că interacțiunea stelară nu are cum să dispară Social Space.

Teambuilding anual cu tot echipajul la munte! (Septembrie)

Social Space

Calea Victoriei – 208, Bucharest

Un Lounge Concept, unde membrii echipei sosesc oricând își doresc și au la dispoziție cafea, răcoritoare – în timpul activității - și băuturi fine – în afara programului de lucru.

Trei zone disponibile cu dotări individuale (baie/bucătărie/veselă), o capacitate de 40 persoane în condiții de siguranță.

O locație centrală, acces și vedere pe Calea Victoriei, se poate accesa și în weekend când zona devine pietonală pentru a te răcori și a-ți invita prietenii la tine la “birou”.

Folosire spațiu în scop personal pentru aniversări sau petreceri (cu înregistrare)

harta

Next Generation

Mitropolit Grigore – 4A, Bucharest

Un spațiu dotat cu ultimele tehnologii dedicat procesului de învățare și testare IT pentru StarTech Academy.

Un Museum Concept, unde membrii echipei pot să studieze tehnologii și echipamente representative din istoria IT-ului dar pot să se bucure și să se distreze cu actualele descoperiri – VR, 3D Printing, Alexa, Videoconferences Systems.

Zona de Learning Sessions, zona de configurare echipamente pentru client, zona de achiziție și testare echipamente.

person-vue

O locație dedicate educației și centru de Testare acreditat PEARSON VUE

(Pending Locations)

Escape

Snagov, Brașov, Cluj-Napoca (Pending Locations)

Un spațiu dedicat relaxării, braindormingului, schimbării parțiale a mediului de lucru oferit drept beneficiu membrilor echipei cu cele mai bune rezultate.

Un AIRBNB Concept, apartamente unde membrii echipei sosesc însoțiți de cine vor, petrec câteva zile după cum simt ei: detașare ori inovare.

Design creat ca membri echipei să se simtă că în vacanță și sisteme inteligente că să se simtă că la “birou”

Diversitate în alegerea locațiilor, posibilitatea de a călători și a petrece concediul “gratuit” pe pontonul lacului Snagov, la munte sau cu view pitoresc asupra Clujului.