Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Termeni şi condiţii

Termenii şi condiţiile de pe această pagină stabilesc termenii legali care se aplică utilizării de către dumneavoastră a site-ului startechteam.ro (navigare, descărcare broşuri, elemente grafice etc).

Aceştia se completează cu termenii de la politica de confidenţialitate şi cu cei de la politica privind folosirea coockie-urilor, necesare pentru a vă putea oferi conţinut relevant şi/sau pentru a face site-ul să funcţioneze la parametrii normali.

Raporturile comerciale se desfăşoară în totalitate potrivit contractelor şi actelor adiţionale încheiate cu dumneavoastră şi nu după termenii şi condiţiile de pe acest site.

1. Următorii termeni se interpretează astfel:

StarTech Team – denumire comercială a Class IT Outsourcing SRL, persoană juridică de naţionalitate română, cu sediul în Bucureşti, Sector 1, Calea Victoriei, nr.208. Cod Unic de Înregistrare 14080786, J40/6738/31.07.2001.

Site – prin Site ne referim la startechteam.ro, deţinut de StarTech Team.

Utilizator – orice persoană care navighează pe acest site, descarcă broşuri, elemente grafice etc.

2. Termeni şi condiţii generale

2.1. StarTech Team este o companie care se ocupă cu furnizarea serviciilor IT pentru companii, pe diferite paliere, de la funcţionarea optimă a staţiilor de lucru până la securitatea IT, indiferent de nivelul de complexitate.

2.2. Pe Site ne prezentăm serviciile IT. Desfăşurarea acestora se face exclusiv în baza contractelor încheiate între părţi şi a legislaţiei în vigoare.

2.3 Legislaţia în vigoare, contractele şi actele adiţionale încheiate între StarTech Team şi clienţi, sunt singurele care creează cadrul de desfăşurare a serviciilor noastre.

3. Obligaţiile Utilizatorului

3.1 Utilizatorul se obligă să folosească Site-ul în concordanţă cu termenii şi condiţiile de pe această pagină.

3.2 Se prezumă că Utilizatorul a luat cunoştinţă de termenii şi condiţiile de pe acest Site.

4.Conţinutul Site-ului

4.1 Informaţiile prezentate pe site (text, grafică, logouri, pictograme, imagini, clipuri video etc) se află în proprietatea exclusivă a StarTech Team. Acestea nu pot fi folosite de utilizatori decât în scopul informării Utilizatorilor şi potenţialilor clienţi StarTech Team.

4.2 Folosirea în orice scop a acestor informaţii nu poate fi făcută decât cu acordul scris al StarTech Team.

4.3 Folosirea fără drept a acestor informaţii atrage răspunderea juridică, de natură penală sau civilă, după caz.

5. Fraudă

5.1 Accesarea nelegitimă a serverelor StarTech Team cu scopul de a afecta performanţele Site-ului, de a avea acces la date la care un utilizator de bună credinţă nu poate avea acces, sau orice acţiune care produce sau are caracterul de a produce daune pentru StarTech Team ori clienţii StarTech Team se consideră fraudă.

5.2 Fraudele şi tentativele de fraudă vor fi pedepsite potrivit legislaţiei în vigoare, atât penal cât şi civil. Părţile prejudiciate au dreptul să ceară în instanţă repararea prejudiciilor.

6.Litigii

6.1 Orice litigiu apărut între StarTech Team şi Utilizatori va fi soluţionat pe cale amiabilă.

6.2 Dacă soluţionarea amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi soluţionat potrivit legislaţiei în vigoare. Competenţa teritorială a instanţei care va soluţiona litigiul va fi determinata după sediul StarTech Team.