Este serviciul de raportare și consultanță oferită unei companii cu scopul de a îmbunătăți activitatea de suport IT si modul în care utilizatorii și business-ul folosește tehnologia în activitatea proprie. | Startechteam

Consultanta licentiere

Pentru evitarea problemelor de legalitate sau de pierdere a datelor, companiile trebuie sa detina un control deplin asupra licentelor pe care le folosesc. Consultanta in licentiere presupune oferirea celor mai bune informatii pentru achizitionarea si utilizarea licentelor software in siguranta.

Solicită oferta

Beneficii

 

Licenta software este un act care precizeaza drepturile unui utilizator in a folosi sau a redistribui un program de calculator (software). Orice software se afla sub incidenta drepturilor de autor, cu exceptia cazului in care autorul declara contrariul, iar software-ul este “liber”. Confidentialitatea contractuala este un alt mod de a proteja programele. O licenta software ofera unui utilizator final dreptul de a utiliza una sau mai multe copii ale unui program, intr-un mod care, altfel, ar constitui o incalcare a drepturilor exclusive ale detinatorului programului, conform legii drepturilor de autor.

Echipa StarTechTeam ofera consultanta in domeniul licentierii, avand persoane certificate Microsoft ce pot oferi suport pentru a intelege cel mai potrivit mod de licentiere in functie de necesitatile companiei. Parteneriatul cu Microsoft, Bitdefender, Kaspersky si marile retelele de distributie de software ofera siguranta si garantia obtinerii produselor dorite in cele mai bune conditii. Echipa participa constant la traininguri pentru a fi la zi cu ultimele produse din piata.