Startechteam

EXTERNALIZARE IT PENTRU COMPANII

Ce este externalizarea IT ?

 

Prin externalizare IT, firmele IT pot prelua în întregime departamenul IT din companii sau doar o parte din responsabilitățile IT, precum mentenanța IT, administrarea infrastructurii IT, suportul IT pentru utilizatori și echipamente, monitorizarea serverelor sau asigurarea securității datelor.

Companiile aleg să externalizeze serviciile IT din motive diferite, de la reducerea costurilor asociate IT-ului, eliminarea întreruperilor IT și creșterea productivității, până la accesarea unor cunoștințe extinse, deținute de o firmă IT specializati.

Având o experiență de 18 ani, StarTech Team oferă servicii de externalizare IT adaptate nevoilor companiilor de orice mărime, care câștiga mai multă stabilitate și eficiență pentru creșterea business-ului. Gama de soluţii IT pusă la dispoziţia clienţilor este diversă şi într-o continuă creştere, în pas cu cele mai noi provocări legate de infrastructura şi securitatea IT.

Suport IT 24/7

Beneficiezi de intervenții IT la sediul companiei tale

Monitorizare permanentă

Ai 99% disponibilitate a infrastructurii IT

Optimizarea IT crescută

Beneficiezi de intervenții IT la sediul companiei tale

Securitatea datelor

Protecția datelor, prin soluții eficiente de back-up

Pentru companii mici

Înainte de a apela la externalizare IT profesionistă, activitățile IT din compania client erau desfășurate de o singură persoană, iar expertiza acesteia nu oferea întotdeauna soluțiile optime, care să fie compatibile cu ritmul de creștere și dezvoltarea companiei.

Pentru companii medii

Desele întreruperi ale activității, cauzate de căderea întregii rețele, de la servere, internet și aplicații de contabilitate, au produs efecte negative în desfășurarea activității zilnice. Aceste întreruperi au atras, totodată, pierderi financiare, de resurse și de timp.

Pentru companii mari

Serviciile IT desfășurate de echipa noastră au vizat, în primul rând, activități de migrare a serverelor, implementare a echipamentelor în locații diferite, configurări inițiale pentru stații de lucru, precum și achiziția licențelor folosite.