Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

EXTERNALIZARE IT PENTRU COMPANII

Ce este externalizarea IT ?

 

Prin externalizare IT, firmele IT pot prelua ├«n ├«ntregime departamenul IT din companii sau doar o parte din responsabilit─â╚Ťile IT, precum mentenan╚Ťa IT, administrarea infrastructurii IT, suportul IT pentru utilizatori ╚Öi echipamente, monitorizarea serverelor sau asigurarea securit─â╚Ťii datelor.

Companiile aleg s─â externalizeze serviciile IT din motive diferite, de la reducerea costurilor asociate IT-ului, eliminarea ├«ntreruperilor IT ╚Öi cre╚Öterea productivit─â╚Ťii, p├ón─â la accesarea unor cuno╚Ötin╚Ťe extinse, de╚Ťinute de o firm─â IT specializati.

Av├ónd o experien╚Ť─â de 21 ani, StarTech Team ofer─â servicii de externalizare IT adaptate nevoilor companiilor de orice m─ârime, care c├ó╚Ötiga mai mult─â stabilitate ╚Öi eficien╚Ť─â pentru cre╚Öterea business-ului. Gama de solu┼úii IT pus─â la dispozi┼úia clien┼úilor este divers─â ┼či ├«ntr-o continu─â cre┼čtere, ├«n pas cu cele mai noi provoc─âri legate de infrastructura ┼či securitatea IT.

services-icon
Suport IT 24/7

Beneficiezi de interven╚Ťii IT la sediul companiei tale

services-icon-3
Monitorizare permanent─â

Ai 99% disponibilitate a infrastructurii IT

image
Optimizarea IT crescut─â

Beneficiezi de interven╚Ťii IT la sediul companiei tale

servicess
Securitatea datelor

Protec╚Ťia datelor, prin solu╚Ťii eficiente de back-up

Pentru companii mici

├Änainte de a apela la externalizare IT profesionist─â, activit─â╚Ťile IT din compania client erau desf─â╚Öurate de o singur─â persoan─â, iar expertiza acesteia nu oferea ├«ntotdeauna solu╚Ťiile optime, care s─â fie compatibile cu ritmul de cre╚Ötere ╚Öi dezvoltarea companiei.

Pentru companii medii

Desele ├«ntreruperi ale activit─â╚Ťii, cauzate de c─âderea ├«ntregii re╚Ťele, de la servere, internet ╚Öi aplica╚Ťii de contabilitate, au produs efecte negative ├«n desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťii zilnice. Aceste ├«ntreruperi au atras, totodat─â, pierderi financiare, de resurse ╚Öi de timp.

Pentru companii mari

Serviciile IT desf─â╚Öurate de echipa noastr─â au vizat, ├«n primul r├ónd, activit─â╚Ťi de migrare a serverelor, implementare a echipamentelor ├«n loca╚Ťii diferite, configur─âri ini╚Ťiale pentru sta╚Ťii de lucru, precum ╚Öi achizi╚Ťia licen╚Ťelor folosite.