Soluții de protecție antivirus pentru companii - Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

SOLUŢII DE PROTECŢIE ANTIVIRUS PENTRU COMPANII

Costuri optimizate. Productivitate sporită. Alege solutiile noastre

 

Protecția antivirus reprezintă programele de calculator concepute pentru a preveni, detecta și elimina virușii informatici. Un virus informatic reprezintă un program rău intenționat dezvoltat de un programator, care, precum un virus biologic, se multiplică și încearcă să se răspândească pe alte calculatoare prin diverse mijloace.

Solicită oferta

Soluții

 

Soluții pe piață

Există multe solușii antivirus pe piață. Important în cazul unei astfel de soluții este nivelul de protecție pe care îl oferă. Sunt mai multe metode de a identifica viruși, astfel în alegerea soluției antivirus este important să ținem cont de acest lucru. Un alt aspect important este frecvența cu care soluția antivirus își face actualizarile privind semnaturile virușilor. Practic, există o bază de date pentru fiecare produs antivirus care conține semnăturile virușilor informatici cunoscuți, iar aceasta se actualizeaza constant.

Un alt aspect important este pe ce echipamente folosim soluții antivirus. Este bine ca protecția antivirus să fie pe mai multe nivele. Dacă avem un echipament de rețea prin care este filtrată antivirus toată informația care vine din internet dar stațiile de lucru nu au o soluție proprie antivirus este posibil ca un utilizator să folosească un stick USB și să infecteze toată rețeaua.

Pentru echipamentele de rețea care filtrează traficul internet în și dinspre internet sunt soluțiile oferite de Fortinet și Juniper. Pentru stațiile de lucru și servere există soluțiile antivirus oferite de Bitdefender, Kaspersky, Microsoft Forefront.

Beneficii

 

Cu ajutorul unei protecții antivirus, echipamentele și informațiile sunt protejate, astfel încât acestea nu sunt afectate de virușii informatici.

Recomandarea noastră

 

Soluțiile de videoconferință permit angajaților să comunice cu colegii sau cu partenerii oriunde s-ar afla și oricând este nevoie, fără a renunța la confortul birourilor, într-un mod extrem de eficient. Astfel, se reduc costurile, se iau decizii mai ușor, se îmbunătățește productivitatea și se îndeplinesc mult mai ușor obiectivele propuse. Pentru a beneficia de avantajele videoconferinței și pentru a alege o soluție optimă pentru nevoile afacerii dumneavoastră, vă recomandăm să luați legatura cu un specialist.