Audit IT companii - Audit IT companii phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Costuri optimizate. Productivitate sporită

AUDIT IT PENTRU

COMPANII

Cum investițiile în tehnologie se află în permanență dezvoltare, auditul IT îți oferă siguranța că riscurile afacerii tale sunt controlate și că nu sunt posibile pierderi de date din companie. Auditul IT poate determina, de asemenea, dacă există un risc ridicat de întrerupere, amenințări la adresa securității sau alte zone de vulnerabilitate.

Solicită ofertă
De ce este important?

Funcționarea sistemelor informatice și a rețelelor de comunicații este esențială pentru performanța proceselor interne din companii, care să asigure un nivel sporit de profitabilitate și competitivitate. Un Audit de sistem informatic are rolul de a evalua infrastructura IT existentă, precum și nivelul de securitate a informațiilor, cu scopul de a identifica potențialele riscuri IT asupra afacerii și de a oferi soluții profesionale de evitare sau remediere a acestora.

Un Audit IT sau audit de securitate IT, realizat de specialiști IT cu expertiză, reprezintă o garanție sigură că pericolele asupra companiei, dar și posibilele pierderi de date sunt înlăturate cu succes. În plus, un audit IT complet oferă o perspectivă clară asupra etapelor următoare, din procesul de securizare și de protecție a companiei.

Cum se realizeaza?

Cat de usor este?

Evaluarea inițială a infrastructurii IT este făcută de unul dintre consultanții IT, iar dupa evaluare și în funcție de rezultate, poți solicita un audit specializat pentru compania ta.

Obtine un Audit IT

Specialiștii care realizează auditul urmăresc o serie de pași esențiali pentru identificarea breșelor de securitate, a vulnerabilităților și a gradului de performanță a sistemelor IT. În cadrul unui audit, sunt verificate toate stațiile de lucru, serverele și aplicațiile aferente, dar și rețelele de comunicații. Din punct de vedere al securității, este analizat modul în care circulă informațiile în interior și sunt identificate posibilele riscuri de acces neautorizat la rețea și la resursele acesteia, dar și de pierdere a datelor.

Ce poti obtine?

Identificarea situației actuale din companie, din punct de vedere a riscurilor IT care pot amenința performanța și dezvoltarea afacerii

Obținerea unui raport detaliat despre securitatea informației la accesul din interiorul și exteriorul companiei

Furnizarea unor recomandări de remediere și de îmbunătățire a funcționării sistemelor informatice și a securității datelor

Reducerea și optimizarea costurilor pentru viitoarele investiții în infrastructura, bazate pe informații relevante, obținute în urma auditului IT

Asigurarea unui avantaj competitiv și creșterea perspectivelor de business, prin implementarea unor soluții IT eficiente

Recomandarea noastra

În timp, sistemele și echipamentele IT din companie sunt expuse vulnerabilităților și riscurilor IT, iar detectarea devreme a acestora va oferi companiilor oportunitatea de a asigura continuitatea activităților zilnice, fără întreruperi nedorite care să le afecteze productivitatea. Realizarea unui audit IT complet de către specialiști presupune o etapă necesară în procesul de dezvoltare a companiei, dar și o metodă pentru menținerea competitivității și a profitabilității în domeniul în care activează.

STARTECH TEAM VĂ OFERĂ:

Suport tehnic permanent

Call Center 24/24 & 365/365

Monitorizare Sisteme Informatice și raportare în timp real

Echipamente Firewall (Fortinet, Cisco, etc)

Software specializat

Training de personal pe toate nivelurile de securitate din companie

Specialiștii noștri se află la dispoziția ta zi și noapte pe câmpul de luptă cu atacurile informatice!

Solicită ofertă