Securitate IT companii - Securitate IT companii phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Soluții pentru afacerea ta

SECURITATE IT PENTRU COMPANII

Există șanse că afacerea ta este vulnerabilă în față atacurilor cibernetice agresive din ultima vreme? Alegând soluții de securitate IT dedicate pentru sistemului tău informatic, datele confidențiale ale companiei sunt mai bine protejate, prin urmărirea sau blocarea transferurilor de date, dar și prin realizarea unui backup periodic.

Solicită ofertă

În contextul atacurilor cibernetice recente de tip PHISHING, compania ta este expusă acum mai mult ca niciodată unor breșe mari de securitate IT care îți pot compromite imaginea în fața clienților și partenerilor tăi.

Suport Anti-PHISHING

Indiferent de dimensiunea companiei pe care o reprezinți, cea mai mare amenințare de securitate este PHISHINGUL.

Principalul factor de risc în lupta împotriva phishingului este ca organizațiile să considere că angajații sunt singurii răspunzători în cazul unei breșe de securitate, iar pentru acest tip de atacuri trebuie să te pregătești din timp cu măsuri specifice atât pentru angajați cât și pentru întregul sistem informatic al companiei.

Soluția de securizare a datelor de pe statiile de lucru

Obțineți control deplin asupra transferurilor de date pe dispozitive externe, prin blocarea, monitorizarea sau securizarea acestora; scădeți riscurile de securitate pentru datele confidențiale.

Aplicație pentru protecția device-urilor mobile

Eliminați riscurile ce pot apărea în cazul unor evenimente neplăcute, precum furtul sau pierderea dispozitivelor mobile; oferă posibilitatea de a șterge de la distanță datele sensibile.

Aplicația de productivitate pentru angajați care lucreaza de acasa (Work from Home)

Obtineți rapoarte detaliate asupra activității angajaților care lucrează de acasă și îmbunătățiți productivitatea generală din companie.

Sisteme Avansate de Monitorizare
Sisteme Avansate de Monitorizare

Monitorizare și prevenire în timp real pentru siguranța afacerii tale

Identificare Proactivă a Riscurilor
Identificare Proactivă a Riscurilor

Identifica proactiv riscurile cu un impact negativ în derularea activității afacerii tale

Specialiști IT
Specialiști IT

Asigură măsurile necesare de securitate ale sistemului tău informatic