Servicii de securitate pentru afaceri - Oferim cele mai bune soluții și servicii IT pentru succesul companiei dvs. phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Costuri optimizate. Productivitate sporită.

SECURITY OPERATION

CENTER [S.O.C.]

Serviciile noastre au rolul de a proteja activitatea unei companii de riscul ca informațiile, transferul de date online, aplicațiile, bazele de date, serverele, stațiile de lucru, datele și sistemele să fie modificate, copiate sau distruse.

Serviciul este responsabil de identificarea, investigarea, prioritizarea, escaladarea și rezolvarea problemelor, care de cele mai multe ori, sunt generate intenționat sau accidental de către resursa umană.

Prevenția intruziunilor în rețeaua locală

Echipamentele necunoscute din rețeaua locală prezintă riscuri de securitate ridicate. Prin intermediul CyberSDC sunt scanate continuu dispozitivele din rețea, sunt detectate cele conectate și se înregistrează fiecare dispozitiv în sistem.

O dată ce un dispozitiv necunoscut intră în rețea, suntem alarmați și putem permite să acceseze rețeaua sau să îl izolăm. O dată înregistrat, sistemul va permite să urmărim fiecare dispozitiv până la nivelul componentei și să urmărim orice schimbare din rețea sau de pe dispozitiv în sine, incluzând atât modificări hardware, cât și software.

Protecția la pierderea/furtul dispozitivelor

Pierderea unuia dintre echipamente poate fi tradusă în pierdere de bani, dar și în date confidențiale sau sensibile. CyberSDC limitează riscul ca informațiile confidențiale să poată fi accesate în situația în care un echipament este pierdut.

Beneficii

Elimină riscurile ce pot apărea în cazul unor evenimente neprevăzute, protejează investiția și datele de pe dispozitivele pierdute sau furate

Șterge de la distanță datele sensibile de pe dispozitivul pierdut

Urmărește și localizează poziția echipamentului pe hartă, în timp real

Strânge informații vitale despre cel care folosește echipamentul dispărut: poza webcam și print-screen

Solicită oferta

S.O.C. Data Protection

Urmărește și localizează poziția echipamentului pe hartă, în timp real

Gestionare securizată - acces stații de lucru, email și aplicații și drepturi de acces

Protecția la utilizarea soft-urilor neautorizate

Prevenția intruziunilor în rețeaua locală

Auditare periodică IT

Back-up de date

Protectia la pierderea/furtul dispozitivelor

Business Continuity & Disaster Protection Management