Soluții de conectare și de gestionare a parolelor - Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

SOLUŢII DE SIGN-ON ŞI DE GESTIUNE A PAROLELOR

Costuri optimizate. Productivitate sporită. Alege serviciile noastre

Gestiunea parolelor este folosită pentru simplificarea experienței utilizatorilor la logarea pe diferite sisteme, prin organizarea parolelor și a codurilor de logare. Pentru a evita memorarea sau notarea parolelor în agende și post-it-uri, riscând astfel pierderea lor sau să fie văzute de altcineva, alternativa este folosirea unui manager de parole.

Solicită oferta

Soluții

 

O soluție de single sign-on ajută un utilizator să se logheze în orice aplicație în cadrul companiei, folosind același nume de utilizator și parolă. Mai jos sunt câteva dintre cele mai dorite specificații căutate de organizații interesate de Single Sign-On:

Single Sign-On

 • Este necesară integrarea tuturor aplicațiilor rapid în soluția Single Sign-On, cu un efort minim
 • Este nevoie de o arhitectură scalabilă și cu o disponibilitate ridicată
 • Compania își dorește un cost de utilizare scăzut
 • Cum se detectează și cum se corectează un incident
 • Schema de autentificare flexibilă care să suporte tehnologiile pe care le alegeți pentru azi și pentru viitor
 • Soluția să fie transparentă pentru utilizatori și să nu le întrerupă rutina zilnică

Mai multe

În ceea ce privește variantele de soluții, acestea există pentru companii de orice mărime. 1Password este o soluție care poate crea și reține în cea mai mare siguranță parolele dumneavoastră și oferă în plus posibilitatea stocării datelor legate de licențele sau cărțile de credit pe care le folosiți. Pentru cei dintre dumnevoastră care se află mereu în mișcare, 1Password se sincronizează pe orice calculator sau dispozitiv mobil prin funcția gratuită Dropbox.

La fel de eficientă este și soluția celor de la Kaspersky; Kaspersky Password Manager poate fi accesat prin intermediul unui dispozitiv cu USB sau interfața Bluetooth, precum un telefon mobil. Cu ajutorul unui cod PIN, special creat pentru utilizator, Kaspersky Password Manager se deblochează automat atunci când telefonul mobil se conectează la PC, blocându-se imediat după ce a fost deconectat.

Citrix Password Manager asigură gestiunea parolelor și accesul Single Sign-On la aplicațiile Windows, web și host-based. Utilizatorii se autentifică o singură dată, printr-o operațiune unică de log-on, iar Password Manager efectuează apoi toate activitățile necesare: realizează logarea automată a utilizatorului în cadrul sistemelor protejate, pune în aplicare politicile referitoare la parole și automatizeaza task-urile utilizatorului final. De asemenea, facilitează conectarea la aplicații, care devine mai ușoară, mai rapidă și mult mai sigură și ajută la scăderea costurilor pentru suportul help desk, cu până la 25%.

Beneficii

 

Soluții de Management

Adoptarea unei soluții de management al parolelor aduce beneficii multiple, crescând în primul rând gradul de securitate al aplicațiilor folosite și reducând riscul pierderilor de date. În plus, sporește productivitatea angajaților simplificând accesul la date și aplicații și raționalizează procesele de management și implementare.

 • Acces simplu și securizat la toate aplicațiile folosind autentificare într-un singur pas
 • Protecție maximă pentru datele și stațiile de lucru din organizație
 • Reducerea efortului asupra serviciului helpdesk
 • Economii de timp importante pentru toți utilizatorii IT
 • Acoperirea rapidă a costurilor (ROI)

Recomandarea noastră

 

Single Sign-On

Pentru a alege o soluție optimă de single sign-on și de gestionare a parolelor, vă recomandăm să contactați un specialist, care vă poate oferi toate informațiile necesare.