Soluții de comunicare prin e-mail - Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

SOLUTII DE COMUNICATII PRIN EMAIL

Costuri optimizate. Productivitate sporită. Alege solutiile noastre

 

Email-ul reprezintă un mijloc modern de comunicare care s-a răspândit foarte mult și care este folosit de majoritatea companiilor ca o componentă importantă a comunicării.Email-ul reprezintă un mijloc modern de comunicare care s-a răspândit foarte mult și care este folosit de majoritatea companiilor ca o componentă importantă a comunicării.

Solicită oferta

Riscuri

 

Se pot transmite informații confidențiale prin email, de aceea este important să ne asigurăm că acestea nu ajung la persoane rău intenționate sau la concurență. Prezența unei soluții antivirus, antispam, modul în care emailul este transmis între clientul și serverul de email sunt factori de care trebuie să ținem cont. De multe ori, indisponibilitatea serviciului de email poate duce la pierderea de oportunități de afaceri.

Soluții

 

Când se alege o soluție de comunciare prin email, trebuie luate în considerare numărul de utilizatori, spațiul de stocare necesar pentru fiecare și o previziune privind creșterea pe viitor a acestora. Un alt aspect care trebuie luat în calcul este alegerea clientului de email. Criteriile de care trebuie să se țină seama în această alegere sunt: funcționalitatea sa, modul în care prezintă informațiile și nevoia ca emailul să fie accesat din afara companiei.

În cazul în care soluția de email se află în interiorul companiei, este importantă alegerea corespunzătoare a echipamentului. Configurarea și securitatea soluției de email sunt importante de asemenea. Se pot transmite informații confidențiale prin email, așa că este important să ne asigurăm că acestea nu ajung la persoane rău intenționate sau la concurență. Prezența unei soluții antivirus, antispam, modul în care emailul este transmis între clientul și serverul de email sunt factori de care trebuie să ținem cont.

Există mai multe soluții de email prezente pe piață: Microsoft, Linux, servicii externalizate în cloud. Microsoft Exchange este soluția de email de la Microsoft. Se întegrează cu soluția de management al utilizatorilor și are multiple funcționalități care se integrează cu clientul de email Microsoft Outlook din suita Microsoft Office. Pe lângă funcția de email, permite partajarea contactelor și a calendarului între diverși utilizatori.

Companiile mici care doresc să se bucure de funcționalitățile oferite de produsele Microsoft pot utiliza soluția în cloud Office 365. Aceasta vin cu mai multe planuri tarifare, având diverse funcționalități și capacități de stocare. Plata serviciilor se efectuează lunar. Soluția de email bazată pe Linux poate fi o alternativă pentru companiile cu un buget limitat. Google mail este serviciul de email oferit de Google în cloud. Acesta are două planuri tarifare cu diferite funcționalități și un spațiu de stocare de 25GB.

Recomandarea noastră

 

Folosirea email-ului este un element important pentru dezvoltarea oricărei companii, de aceea alegerea unei soluții de email bine pusă la punct poate face diferența. Pentru a alege cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavostră, vă recomandăm să aplelați la sfatul unui specialist.