Soluții de teleconferință pentru companii - Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

SOLUTII DE TELECONFERINŢĂ PENTRU COMPANII

Costuri optimizate. Productivitate sporită. Alege solutiile noastre

 

Solutiile de teleconferinta pot fi la fel de utile pentru transmiterea de informatii si luarea de decizii in scopul indeplinirii obiectivelor ca si discutiile purtate fata in fata, dar sunt mult mai productive decat orice alta alternativa, prin investitia financiara mult mai redusa pe care o presupun, spre deosebire de solutiile de videoconferinta sau prin comunicarea mai usoara comparativ cu solutiile de email. Participantii la conferinta au nevoie doar de un telefon fix sau mobil sau pot folosi un computer echipat audio si microfon.

Solicită oferta

SOLUȚII

 

Teleconferinta

Soluțiile de teleconferință au evoluat vizibil în ultima perioadă, iar în prezent ele beneficiază de numeroase facilități, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de o calitate superioară a vocii, claritate, eliminarea delay-ului și a ecoului.

Solutii

Soluțiile existente pe piață diferă în funcție de numărul maxim de participanți ce se doresc a comunica la un moment dat, de ușurința în utilizare și de calitatea dorită a convorbirilor, precum și de frecvența cu care purtați discuții cu echipa sau cu partenerii dumneavoastră. Există trei variante de utilizare a soluțiilor de teleconferință: ca serviciu de la un furnizor, prin achiziția unui echipament specializat sau prin instalarea unei soluții software pe un server dedicat.

Securitatea

Un aspect important al disponibilitatii si continuitatii afacerii este securitatea. Fara o protectie potrivita, orice dispozitiv poate fi infectat, provocand avarii in intreaga retea. Trebuie configurat un nivel de securitate potrivit nevoilor companiei, orice este sub sau peste nivelul de protectie dorit poate avea un impact negativ.

Polycom

Polycom este un furnizor de echipamente de calitate ce oferă claritate acustică, una din variantele profesionale fiind Polycom Sound Station IP 7000, un telefon creat special pentru sala dumneavoastră de ședințe. Acesta transformă discuțiile zilnice în conversații clare, lipsite de perturbări fonice.

Solutie Software

O soluție software ce poate fi folosita atât pentru videoconferințe, cât și pentru teleconferințe este Microsoft Lync 2010, care vă oferă facilitățile soluțiilor de teleconferință „unificată” cu comunicarea tradițională pe email sau chat. Utilizatorii își pot programa conferințele, se pot alătura rapid discuțiilor sau le pot gestiona simplu prin intermediul unei interfețe familiare de pe PC, Web, telefon sau dispozitiv mobil.

Beneficii

 

Decizii

Luați decizii mai rapid, comunicați natural cu echipa sau cu partenerii de afaceri, suplimentând comunicarea prin email sau chat. Reduceți costurile de transport, cazare sau diurna pentru deplasările în afara orașului și îmbunătățiți productivitatea, evitând timpul petrecut pe drum în afara biroului. Soluțiile de teleconferință reprezintă urmatorul pas în creșterea eficienței companiei dumneavoastră.

Mai mult

Conform studiilor, teleconferințele sunt mai eficiente, deciziile se iau uneori într-un timp cu până la 25% mai scurt decât întâlnirile desfășurate față în față de interlocutori, la acest beneficiu adăugându-se și faptul că prin folosirea acestor soluții nu veți mai fi nevoit să călătoriți atât de des în afara biroului, lista cheltuielilor scurtându-se în mod vizibil.

RECOMANDAREA NOASTRĂ

 

Solutiile de teleconferinta sunt instrumente strategice de imbunatatire a productivitatii

Soluțiile de teleconferință sunt instrumente strategice de îmbunătățire a productivității, în special în mediile de business cu o concurență intensă, în care prioritățile pe termen scurt de îmbunătățire a productivității și de reducere a costurilor sunt esențiale. Datorită necesității de a comunica în timp real cu echipe sau parteneri distribuiți în mai multe sedii locale sau în diferite orașe la nivel național, teleconferințele au devenit un instrument de bază pentru comunicare și colaborare. Companiile ce au ales implementarea soluțiilor de teleconferință au beneficiat de o creștere a veniturilor obținute, de o reducere a costurilor și de eficientizarea activității desfășurate, fapt pentru care vă recomandăm să luați legătura cu un reprezentant Startech Team.