Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Instruire si Training

Alaturi de tine, identificam cele mai bune oportunitati de training pentru angajatii tai, astfel incat sa beneficieze de sustinere si instruire profesionala in derularea activitatilor. In functie de nevoi, oferim cea mai buna varianta de training personalizat pentru compania ta.

Solicita oferta

Beneficii

 

Crește productivitate angajaților

Ofera angajaților tăi soluții și modalități mult mai eficiente de utilizare a tehnologiei informației și identifică in mod continuu modalităti de imbunatătire a activității. Crește eficiența pe termen lung, asigurand instruirea angajaților prin cursuri IT personalizate pe specificul activității.

Specialiști certificați de top

Ai alături de tine o echipă IT de top, ce este la curent cu ultimele tehnologii și deține cele mai noi certificări în domeniu, peste 100 de certificari validate internațional.

Dispune de Know - How

Ești asigurat ca specialiștii de la StarTechTeam se ocupă periodic de transferul de know-how în interiorul companiei tale. Asigurând instruirea angajaților prin cursuri IT personalizate pe specificul activitații, crești eficiența companiei pe termen lung.