Startechteam

Send Tickets

Easee Help

 

Aplicatie pentru mobil

Cu EaseeHelp, trimiti simplu si rapid cererea de suport si beneficiezi de mobilitate crescuta, oriunde si oricand. Downloadeaza si instaleaza aplicatia EaseeHelp din Google Play sau AppStore. Insereaza numarul tau de telefon si, daca esti deja client StarTechTeam, aplicatia iti va atribui automat numele si compania din care provii.

Vezi mai multe

Easee Desk

 

Desktop application

Aplicatia Easee Desk este un sistem de ticketing modern, oferit gratuit clientilor StarTechTeam pentru a trimite cererile de suport IT. Aplicatia este instalata pe computerul sau laptopul fiecarui utilizator si poate fi accesata din partea dreapta, jos, din bara de instrumente. Cu ajutorul aplicatiei, poti trimite usor o cerere de suport IT catre echipa noastra, atunci cand apare o situatie IT care iti blocheaza activitatea.

Vezi mai multe

Pin Point

 

Esti client StarTechTeam si nu ai inca pe birou un Pin Point cu metodele de apelare la suportul nostru IT?

Cu EaseeHelp, trimiti simplu si rapid cererea de suport si beneficiezi de mobilitate crescuta, oriunde si oricand. Solicita Pin Point-uri adminului alocat companiei tale sau scrie-ne direct la office@classit.ro. Iti vom livra Pin Point-uri pentru tine si pentru colegii tai, in cel mai scurt timp.

Trimite Email