Soluții de videoconferință pentru companii - Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

SOLUŢII DE VIDEOCONFERINŢĂ PENTRU COMPANII

Costuri optimizate. Productivitate sporită. Alege solutiile noastre

 

Angajații dumneavoastră călătoresc frecvent pentru a se întâlni cu partenerii de afaceri aflați în alt oraș sau în afara țării, aveți o echipă dispersată geografic sau vă doriți să vă extindeți la nivel național pentru a crește afacerea? Îmbunătățiți productivitatea și reduceți costurile prin înlocuirea deplasărilor cu soluții de videoconferință ce permit aducerea împreună a colegilor și a partenerilor folosind o modalitate de comunicare modernă și eficientă.

Solicită oferta

Soluții

 

Video-Conferintă

Soluțiile și instrumentele pentru videoconferințe de calitate joacă un rol critic în eficientizarea activității din cadrul companiei, gestionarea resurselor dispersate în alte orașe, menținerea legăturii apropiate cu angajații și uneori a relației cu furnizorii și clienții, la care se adaugă mereu tendința de eficientizare a costurilor.

Cisco WebEx Meeting

Pentru companiile ce nu doresc să investească într-un echipament dedicat pentru desfășurarea de videoconferințe, serviciul CISCO WebEx Meeting Center permite conectarea cu partenerii aflați în alte orașe ale țării și participarea la întâlniri online urmând câțiva pași simpli, fiind cea mai comodă și plină de facilități soluție pentru companiile mici și mijlocii. Aplicația este disponibilă atât pentru PC, cât și pentru iPad, iPhone, BlackBerry sau smartphone-uri ce funcționează cu sistemul de operare Android.

Adobe Connect 8

O alternativă la aceste două soluții este Adobe Connect 8 care oferă în plus o serie de facilități interesante pentru companiile cu nevoi mai complexe. Soluția este foarte simplu de utilizat, nefiind nevoie să instalați un soft adițional, deoarece Adobe Connect functionează cu ajutorul Adobe Flash Player care este instalat pe majoritatea calculatoarelor și dispozitivelor mobile, la fel de simplu fiind și accesul participanților la conferințe printr-un click pe link-ul primit în invitație. Adobe Connect se remarcă prin posibilitățile de colaborare pe care le oferă participanților care pot distribui și edita documente, vizualiza filme și prezentări și chiar realiza sondaje rapide în timpul conferinței. Pentru ca pe durata unei videoconferințe se pot utiliza informații confidențiale, Adobe a acordat o importanță deosebită securității, oferind o varietate largă de opțiuni pentru a acoperi cele mai ridicate nevoi de securitate, astfel încât datele confidențiale ale companiei dumneavoastră să fie în perfectă siguranță pe durata desfășurării unei videoconferințe. Solutia Adobe Connect 8 poate fi utilizată atât pe calculatoare și laptopuri, cât și pe dispozitive mobile precum iPad, iPhone și o serie de dispozitive cu sistem de operare Android.

Microsoft Lync

Pentru companiile mijlocii sau mari, care desfășoară constant videoconferințe cu un număr mai mare de participanți, soluția optimă este Microsoft Lync, ce face parte din noua generație de Office Communications Server, oferind afacerilor abilitatea de a accesa și de a comuta între mesageria instant, video și caracteristici de telefonie într-o singură interfață. Aceste facilități sunt oferite și de alte soluții, dar nici una nu le are integrate atât de bine cum o poate face doar Microsoft. În aceeași clasă dispune de soluții și Cisco, ale cărui soluții presupun o investiție inițială mai consistentă sau Avaya.

Beneficii

 

Video-Conferintă

Pe termen scurt, avantajele financiare ale soluțiilor de videoconferință se remarcă în reducerea numărului de călătorii, eliminarea cheltuielilor asociate biletelor de avion, cazare, diurnă, transport local, iar lista poate continua. În plus, puteți crește frecvența comunicării cu echipa sau cu partenerii de afaceri, putând petrece mai mult timp împreună cu aceștia, folosind o experință apropiată de cea a comunicării naturale astfel:

  • Luarea deciziilor într-un timp mult mai scurt
  • Îmbunătățirea productivității
  • Eficientizarea activității desfășurate în cadrul companiei
  • Creșterea impactului și a mesajului transmis în cadrul discuțiilor
  • Îmbunătățirea calității vieții angajaților și reducerea nivelului de stres
  • Creșterea capacității de extindere a companiei
  • Îmbunătățirea managementului echipelor dispersate

Recomandarea noastră

 

Soluțiile de videoconferință permit angajaților să comunice cu colegii sau cu partenerii oriunde s-ar afla și oricând este nevoie, fără a renunța la confortul birourilor, într-un mod extrem de eficient. Astfel, se reduc costurile, se iau decizii mai ușor, se îmbunătățește productivitatea și se îndeplinesc mult mai ușor obiectivele propuse. Pentru a beneficia de avantajele videoconferinței și pentru a alege o soluție optimă pentru nevoile afacerii dumneavoastră, vă recomandăm să luați legătura cu un specialist.