Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Migrare servicii in cloud

Office 365

 

Pentru companiile mici si nu numai, care doresc sa se bucure de functionalitatile oferite de produsele Microsoft si nu au infrastructura necesara in interiorul companiei sau nu doresc sa investeasca in licentiere pentru a beneficia de ultima tehnologie existenta, pot utiliza solutia in cloud Office 365. Solutia Cloud Office 365 contine urmatoarele solutii: Microsoft Exchange, Microsoft Sharepoint, Microsoft Lync, cat si Office Professional Plus.

Solicită oferta

Beneficii

 

In functie de necesitatiile dumneavostra, se poate opta pentru utilizarea uneia sau a tuturor facilitatiilor oferite de catre Office 365, prin alegerea planului tarifar potrivit, iar plata serviciilor se va efectua lunar, in functie de planul sau combinatiile de planuri alese.

In acest moment, Class IT are cea mai bine specializata echipa pentru migrarea serviciilor in Cloud (Office 365), avand in acest moment 20 de specialisti certificati, cat si competenta Gold Small Business. Echipa Class IT, prin migrarile efectuate catre Office 365, are deja experienta necesara pentru a oferi consultanta pentru alegerea celei mai bune solutii, cat si pentru a realiza o trecere usoara catre platforma online, fara timpi de nefunctionare pentru afacerea dumneavoastra!