Soluții de inventar hardware și software - Startechteam phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

SOLUTII DE INVENTARIERE HARDWARE SI SOFTWARE

Costuri optimizate. Productivitate sporită. Alege solutiile noastre

 

Recâștigă controlul

Recâștigă controlul asupra infrastructurii IT pe care o deții, cu ajutorul soluțiilor moderne Inventoree si Softsee . Ai la dispoziție informații detaliate și complete și le accesezi oricând, fiind asigurat că sunt informații actualizate în timp real.

Solicită oferta

Cum functionează OptimumDesk în beneficiul tău:

  • Identificare detaliată echipamente parc IT
  • Evaluare grad de utilizare al aplicațiilor
  • Afișare componență detaliată hardware
  • Alarmarea la utilizarea de softuri nelicențiate
  • Identificare completă software instalat
  • Informare și alarmare relativ la conținutul ce violează drepturile de autor
  • Raportare detaliată

Crește Productivitatea Angajaților

 

Crește productivitatea angajaților prin efectuarea la timp a actualizărilor necesare, evită riscurile asociate cu utilizarea de software printr-un control complet asupra aplicațiilor, reduce costurile optimizând alocarea de licențe în funcție de frecvența de utilizare și controlează alocarea de resurse, menținând o istorie a locației fizice a acestora.

Prevenire / Economisire

 

Castiga resurse financiare

Câștigă resurse financiare prin utilizarea la maximum de performață a echipamentelor de care dispuneți. Aplicând permanent optimizări software, evită achizițiile sau upgrade-urile costisitoare.

Reduce riscurile de întrerupere a activității, evitând apariția problemelor printr-o activitate proactivă periodică care să identifice potențiale riscuri de avarie, cu ajutorul soluțieiOpteemum .

Și nu în ultimul rând, prin implementarea soluțiilor StarTech Team reduci costurile, limitezi menținerea echipamentelor deschise doar pe perioada utilizării efective sau prin optimizarea consumului de energie, aliniind compania ta la tendința mondială de asigurare a unei lumi mai verzi, prin soluția Savenergee.

Ai stațiile de lucru asigurate

 

Fiecare dintre angajații tăi are un agent instalat pe calculator ce optimizează periodic performanța software, monitorizează și alarmează centralizat relativ la potențiale avarii hardware, monitorizează înregistrările de sistem, avertizează starea protecției anti-virus, anti-spyware sau firewall și aplică de la distanță update-uri de securitate sau instalare de aplicații.