Onsite IT support resources - Onsite IT support resources phone-icon
 

Consult IT

Gratuit

Onsite IT Support

Resources

Respectiv suport onsite utilizatori, suport onsite aplicații, sau suport onsite rețea, activități de support standarizate care în general pot fi ușor preluate de un furnizor extern! Astfel, susținem departamentele IT care se confruntă cu o creștere a costurilor cu specialiștii IT și cu nevoia de a completă rapid departamentul IT pentru cerințele business-ului.

Completăm sau eliberăm resurse IT în zona de bază

Prin intermediul propriului centru de pregătire tehnică din cadrul ecosistemului IT creat, ne pregătim proprii tehnicieni cu expertiza și certificările CompTIA și astfel suntem foarte eficienți din punct de vedere costuri și foarte rapizi în preluarea de noi proiecte

Serviciul poate fi scalat foarte ușor, noi suntem aici cu specialiști IT bine pregătiți și certificați, disponibili prin contract la sediul tău.

Asigurăm tehnicieni cu următorul nivel de certificare: CompTIA A+, CompTIA Network+, CompTIA Server+, CompTIA Linux disponibil în locația ta sub directa coordonare a departamentului tău IT.

Pentru asigurarea serviciului de onsite suport resources, StarTechTeam asigură resurse IT certificate de care are nevoie un departament IT. Pregătirea tehnică a resurselor este realizată în centru propriu de training, StarTechtAcademy iar programul de training asigurat pleacă de la un nivel entry level, respectiv CompTIA Fundamentals până la un nivel specializat.

Disponibilitatea serviciul este de luni-vineri in intervalul 9-18 sau in ture in functie de necesitatea departamentului IT. Selectia resursei este realizata impreuna cu tine, iar inlocuirea acesteia poate fi realizata in maxim 2 saptamani in orice moment pe parcursul colaborarii.